MIJN BESTELLIJST

Uw bestellijst is nog leeg.
 
 
 
  
 
  
 
  
 
  
 
  
Eenvoudig online bestellen en afhalen of laten bezorgen.
Voor 17.00 uur besteld is tussen 18.00 - 20.00 uur bezorgd!
 
Hoe was ik mijn hond
 

Hoe kan ik mijn hond het beste wassen?

Honden hebben van tijd tot tijd een wasbeurt nodig, afhankelijk van het ras dient een hond vaker gewassen te worden. Honden met een zijdezachte vacht worden vaker gewassen, dan honden met een stugge draadharige vacht. Deze honden verliezen door veelvuldig wassen namelijk de natuurlijke bescherming tegen kou en regen.

Gebruik voor het wassen van uw hond altijd een hondenshampoo, speciaal op de gevoelige hondenhuid afgestemd. Shampoos die u zelf gebruikt hebben een andere pH-waarde en ontvetten de huid.

Maak de vacht nat met lauwwarm water en sop hem lekker in. Honden houden helemaal niet van het wassen van hun kop. Stel dit dan ook tot het laatst uit en let er op dat het dier geen schuim in de mond, neus en ogen krijgt. Als er de eerste keer geen schuim ontstaat is de hond heel vies en is het verstandig hem even uit te spoelen en de wasbeurt te herhalen. Spoel vervolgens de shampoo heel goed uit met lauwwarm water en wrijf de vacht zo droog mogelijk. Wanneer uw hond dat prettig vindt kunt u de vacht droogfohnen (niet te dicht op de huid).

Tip: door uw hand tussen hond en fohn te houden, heeft u een prima indicatie wanneer het te warm wordt. Tot slot goed borstelen.
 

geschikte shampoos

 

 
 
  
Openingstijden
Ma    10.00 - 18.00 uur
Di    10.00 - 18.00 uur
Wo    Gesloten
Do    10.00 - 18.00 uur
Vr    10.00 - 18.00 uur
Za    10.00 - 17.00 uur
Zo    Gesloten
 
 

Carnilove buffel pouche hypoallergeen
Bekijk alle aanbiedingen
 
Designed by PigmentdutchVoor 17.00 uur besteld is tussen 18.00 - 20.00 uur bezorgd!